Mijn naam is Erica Beverloo en heb ruim 25 jaar als Relatie- en Gezinstherapeut en Gz psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk ‘Rondom Mens en Gezin‘ in Gouda.

Werkervaring

Mijn opleiding tot ontwikkelingspsychologe heb ik in 1988 afgerond aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Hierna heb ik enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Vanaf 1990 heb ik enkele jaren gewerkt als groepsleidster in een kliniek en later op de polikliniek voor volwassenen en jongeren met ernstige gedragsproblemen. Tussen 1999 en 2003 heb ik de opleiding tot systeemtherapeut gevolgd via NISTO Opleidingen te Santpoort-Zuid. Tussen 2007 en 2009 heb ik gewerkt bij de GGZ Kinderen & Jeugd te Gouda.

Sinds 2015 werk ik volledig in de eigen praktijk. Hierbij richt ik me in mijn gesprekken op het zelf- herstellend vermogen van personen en hun gezinnen. En zal ik proberen met persoonlijke aandacht en betrokkenheid cliƫnten weer de regie over hun leven terug te geven. In mijn werk maak ik gebruik van interventies uit de relatie- en gezinstherapie (systeemtherapie), zoals EF(I)T en de oplossingsgerichte therapie. Ten aanzien van traumagerelateerde klachten, pas ik EMDR behandeling toe en maak ik gebuik van technieken vanuit de Polyvagaaltheorie van o.a. Deb Dana.

Tevens ben ik supervisor en leertherapeut van de NVRG.

 

Registraties

De beroepsverenigingen en organisatiesĀ waarbij ik ben aangesloten:

  • NVRG 11735
  • EFT 3699
  • VEN 32698
  • LVVP 4044
  • Buitenpsycholoog
  • Inschrijving sinds 2003 in het BIG-register van Gezondheidszorgpsychologen onder nummer 99052095525
  • KvK nummer 24427924

Ten behoeve van de kwaliteitswaarborging binnen de GGZ is iedere praktijk geregistreerd met een kwaliteitsstatuut. Klik hier voor het inzien van mijn kwaliteitsstatuut.

De gerapporteerde effecten van de behandeling en ervaringen van clienten worden met behulp van de CQI (vragenlijst) aan het einde van de behandeling nagevraagd.

 

In mijn vrije tijd heb ik mij in het kader van sociaal ondernemerschap verbonden aan Steunouder Nederland.